L’Atenció Plena enfocada als fills

Fer atenció plena quan estem amb els nostres fills ens permet adonar-nos de la manca d’integració i veure què necessita el nen en aquest moment. Darrere les seves paraules i el seu comportament hi ha un autèntic motiu del qual ells mateixos no en són conscients. Quan fem atenció plena no jutgem les reaccions dels nens, les veiem i això ens permet reaccionar de manera adequada, responent a les necessitats del nen. En aquest moment serem uns pares eficaços que ens orientarem cap a possibles solucions, donant el suport que en aquest moment necessita el nostre fill.

L’escola que necessiten els nostres nens

Davant les necessitats de la societat actual i davant del baix nivell de resultats en que es troba l’escola actualment, ens hem de plantejar un canvi en la metodologia.

La nova escola inclusiva, promou el desenvolupament integral de les persones, la igualtat de drets per a tots els nens, veu riquesa en la diversitat dels nostres nens i persegueix una educació de qualitat atenent a les necessitats individuals de cada un d’ells.

Tractament de la por a parlar en públic amb Realitat Virtual

La por a parlar en públic s’ha convertit en un  problema molt habitual en la nostra societat actual. Estudis recents mostren que entre un 20% i un 30% de les persones tenen problemes a l’hora d’afrontar aquest tipus de situacions. S’ha vist que la por a parlar en públic genera greus repercussions en la gent que ho pateix, ja no només en les seves qualificacions acadèmiques, sinó també des d’un punt de vista psicològic.

Minfulness amb Realitat Virtual

El Mindfulness ens permet observar els nostres pensaments, emocions i sensacions. A través de l'atenció i l'obertura a l'experiència en el moment present, podem entrar en estats de calma profunda, el que ens permet observar-nos a nosaltres mateixos d'una manera nova i constructiva.

Image
About
World's leading management consulting firms, where bold thinking, inspired people and a passion for results come together for extraordinary impact.
Subscribe