El Centre

MentActiva, el centre

 

MentActiva està format per un equip de psicòlegs i logopedes. Oferim experiència i professionalitat. Ens agrada mantenir-nos actualitzats constantment en coneixements i habilitats professionals. Ens formem en àrees específics per ser competents. Volem oferir-te el millor tractament possible, adaptat a les teves necessitats.

T’oferim un espai segur i confidencial, mantenint la privacitat de la informació personal que parlem a consulta. Considerem l’empatia com una habilitat essencial perquè puguem establir una relació terapèutica sòlida. Busquem el teu apoderament, volem fomentar la teva autonomia i capacitat de prendre decisions, ajudant-te a desenvolupar el teu potencial per trobar solució als teus problemes.

Ens mostrem flexibles en els horaris que més et convenen. També t’oferim teràpia presencial i teràpia online, segons la teva disponibilitat o preferència. Volem posar-te fàcil l’accés al tractament.

Oferim els nostres serveis a totes les edats: infants, adolescents, persones adultes i de la tercera edat.

 

» Conegui el nostre equip

 

Galeria d'Imatges

Image
About
World's leading management consulting firms, where bold thinking, inspired people and a passion for results come together for extraordinary impact.
Subscribe